Тури

Весняний йога ретрит в Карпатах (8-12 березня)

Одна мандрівка подарує ТРИ МОЖЛИВОСТІ перезавантажити тіло і дух. Під час ретриту будемо займатися оздоровчою хатха-йогою із тренером, підніматись в гори, поглиблювати навички медитації.

Поїздка для тих, хто хоче якісно розпочати новий рік зі змінами у своєму тілі, попрацювати над балансом, заглибитись у медитації, перезавантажитися, налаштуватись на хвилю радості та позитиву, пробудити творчий потенціал, отримати імпульс на здорові звички.

Особливості йога ретриту

Щоденні практики оздоровчої йоги із тренером

Душевна атмосфера та майстер-класи

Збалансоване вегетаріанське харчування

Комфортне проживання в горах

Проведемо час з користю для здоров’я  та задоволенням, вивчимо нові корисні техніки, наберемося сил та вражень, покращимо імунітет та дамо імпульс правильним і здоровим звичкам. Вас чекає комфортне та затишне проживання з гарним краєвидом, ранній підйом, активні заняття йогою, медитація та гармонізуючі заняття ввечері.

Коли: 8-12 березня 2018 року  (5 днів, 4 ночі).

 Вартість: 5000 грн*

*при бронюванні до 1 лютого 4800 грн. 

  • Передоплата за бронювання: 1000 грн.
  • 400 грн – знижка при бронюванні на 2-х учасників.
Включено у вартість:
  • розміщення в 2-місному номері «Стандарт» зі зручностями в пансіоні “Альпійський двір”;
  • трансфер до готелю і назад, по програмі;
  • 3-разове вегетаріанське різноманітне харчування;
  • супровід інструктора-мандрівника в горах і під час усього туру;
  • щоденні ранкові та вечірні практики йоги та медитації;
  • творчі майстер-класи з мхенді та плетіння мандал;
  • сауна.
    Збір групи у с. Славське 8 березня з 9:00 до 11:00 (організований трансфер до готелю від вокзалу), поселення в номери о 13:00. Виселення о 11:00, в готелі можна перебувати до вечора. Вечеря в день виїзду за додатковою домовленістю.
Не включено у вартість:
  • квитки на потяг до Славського та назад;
  • квитки на витяг;
  • Одномісне поселення (+ 1400 грн/4 ночі), проживання із дітьми, чи з членами сім’ї (деталі узгоджуються); розміщення  в номері «пів-люкс» (+300 грн у 3-місному номері);

Весняний йога ретрит в Карпатах включає таку програму:

<strong>Оздоровлення</strong>
  • Ранкова комплексна хатха-йога, вечірня розслабляюча медитація;
  • Техніки балансування тіла та розуму для самостійної регуляції організму (пропрацюємо глибинні м’язи, відновимо симетрію опорно-рухового апарату):
  • День розвантаження та очищення організму (розслаблюючі практики, очисні дихальні техніки та медитація);
  • День укріпленню організму (глибока робота з тілом, увагою, концентрацією та диханням, вправи для підтримання рівної постави і стрункої фігури);
  • Комплекс вправ для покращення емоційного стану та психологічного розвантаження «Ключ»;
<strong>Тематичні бесіди</strong>
  • Йога – не релігія. Теорія восьмиступеневої йоги;
  • Основні аспекти здорового тіла та емоційного балансу. Як допомогти собі виробити корисні звички;
  • Тіло не обманює. Демонстрація прикладної кінезіології. Як підібрати самому собі ідеальні продукти;
  • Теоретичні та практичні основи медитації.
<strong>Відпочинок</strong>
  • Підйом на г. Високий Верх, або Тростян на підйомнику, обід на вершині в затишному кафе;
  • Прогулянки хвойним лісом;
  • Зустріч заходу сонця на схилі гір;
  • Прогулянка до Писаної криниці;
  • Фінська сауна;
  • Вільний час.
<strong>Культурна програма</strong>
  • Тревел-вечори (розповіді про подорожі в Індію, Малайзію, М’янму, В’єтнам, Таїланд);
  • Майстер-клас із розпису хною – мхенді від Ірини Дрозд “BirdieArt”;
  • Майстер-клас із плетіння мандал;
  • Приготування та дегустація індійського масала чаю.

Місце проведення зимового йога ретриту в Карпатах

Кількість учасників обмежена:  14 людей.

Оздоровча йога – це набір нескладних, ефективних за своєю дією вправ, в основі яких, асани класичної хатха-йоги та психосоматика. Вони включають роботу з тілом, диханням, увагою та балансом. Заняття зміцнюють організм, розслаблюють глибокі м’язи, сприяють відновленню цілісності рухів та покращують психоемоційний стан.

Основна ціль медитації зростати духовно та ставати кращою людиною, тобто день за днем отримувати новий досвід, більше контролювати увагу, психоемоційний стан та розум, ставати власником свого тіла.

Ми пропрацюємо ті вправи, які можна повторювати вдома, щоб забезпечити собі здоров’я та імунітет на весь сезон. Якщо у вас бувають проблеми зі здоров’ям та емоційне навантаження, ви хочете налаштувати баланс і краще розуміти своє тіло, тоді заняття оздоровчою хатха йогою саме для Вас.

Перші заняття направленні на збалансування та розслаблення для підготовки вашого тіла до більш глибоких практик. Далі ми більше заглиблюємось в активну роботу з тілом, диханням і увагою.

Харчування

Пропонуємо на йога ретрит вегетаріанське харчування з елементами української кухні. Ми стараємось врахувати потреби всіх учасників групи і принципи здорового харчування.

Зазвичай на сніданок пропонуємо: вівсянку з сухофруктами, гарбузову кашу, сирники, запіканка, омлет з овочами, млинці з фруктами. Обідні страви включають різні овочеві та грибні супи, салати, деруни, вареники з капустою та печена риба. Рання легка вечеря вуглеводна, щоб легко було займатися вечері та включає запечені овочі, печену рибу з салатом та різноманітні каші. Страви однакові для всіх. Якщо ви маєте особливу дієту/побажання, повідомте завчасно у анкеті учасника!

Все харчування із екологічно чистих і якісних продуктів. Кава та алкоголь не бажанні, проте завжди можна зробити собі трав’яний чай з медом.

Наші інструктори

Діма Гілітуха

Діма Гілітуха

Фотограф, мандрівник, автор проекту Life is Trip

З 2014 року організовує гірські фотомандрівки, експедиції, рік мандрував у Південо-Східній Азії. Надихне вас на мандрівки, зробить вам гарні портрети під час відпочинку і потурбується про комфорт. Спеціалізується на тревел і пейзажній фотографії. Має публікації у відомих іноземних виданнях.

Тетяна Габінет

Інструктор оздоровчої йоги

Сертифікований тренер хатха йоги із 4-річним досвідом. Вона пройшла три ступені Школи йоги і систем оздоровлення В’ячеслава і Олени Смірнових (Київ). Цікавиться методиками оздоровлення, багато подорожує, автор “зарядки для лінивих” на Youtube каналі.

Відгуки наших клієнтів

Світлана Яценко

Йога ретрит перевершив всі мої сподівання. Це була надзвичайна подія: рівень організації на п’ять +, бо все було продумано і передбачено зазделегідь (надана чітка програма, список речей, враховані побажання по харчуванню, рівень фізичної підготовки, інтереси і захоплення); зайняття з йоги сподобались всім і досвідченим і не дуже, подарували нові знання і відчуття тіла, творчі майстер-класи і спілкування надихали на створення краси, а прогулянки в горах заряджали енергією. Ми всі були на одній хвилі.

Анна Колеснікова

Прекрасная организация, очень позитивные ребята. Приятно было, что вся группа на одной волне. Очень понравились и прогулки, и йога, и место проживания. Меню – это отдельная тема для восхищения!
Обязательно поеду еще!

Тетяна Земницька

Дуже дякую усім учасникам за позитвно проведений час у позитивій компанії, та рекомендую організаторів для подальшого вибору поїздок! Це дійсно Перезавантаження: гарні пейзажі, насичена програма, цікаві люди, захоплюючі історії, здорове харчування і гостинне місце “Альпійський двір” у Славсько – все складається, коли організовано з душею! Сподіваюсь, до зустрічі!

Що потрібно мати на йога ретрит обов’язково

  1. Зручні черевики з товстою підошвою;
  2. Коврик для занять йогою, тоненький плед;
  3. Маленький рюкзак для денних виходів, куртка від вітру з капюшоном, дуже тепла кофта і шапка, рукавиці, а також товстий дощовик, ліхтарик;
  4. Зручний одяг для йоги та термобілизну, термос для чаю та кімнатні тапочки.

Ми вкладаємо свій досвід і частинку душі, щоб створювати авторські подорожі, де ви зможете відкривати різні сторони світу і розширювати свої границі, продумуємо максимум деталей, логістику, підбираємо  найцікавіші місця та інструкторів.

Шукаєш весняне перезавантаження? – Бронюй своє місце на весняний йога ретрит в Карпатах!


 Запрошуємо до наших нових мандрівок вже найближчим часом!

Якщо у вас є запитання – пишіть у коментарях, або скористайтеся формою зворотного зв’язку.

Телефони для довідок: (093) 7236290, або (096) 970 18 36.

*Усі фото із наших мандрівок.