Мікростоки

ПриватБанк і Payoneer: інструкція (частина ІІІ)

Written by Нінель
Коли щомісячна сума, що надходить на Payoneer більша за ту, що зручно витратити он-лайн, варто переказувати гроші на власну гривневу картку ПриватБанку за курсом Master Card (щоб уникнути комісію за зняття готівки в банкоматі)

Після того як у вас з’явились 2 карти (ПриватБанк і Payoneer), гроші, які ви хочете зняти в гривнях зі стоків із мінімальними втратами, діємо згідно інструкції.

  1. Підключаємо новий спосіб виведення на особистій сторінці Payoneer

обираємо новий спосіб виведення на особистій сторінці Payoneer

2. Підтверджуємо дані картки з метою безпеки. CVV – код на звороті карти із 3 цифр.

3. Підключаємо карту ПриватБанка. Опис рахунку – будь-який, для вашого комфорту і розуміння.

 4. Готово, чекаємо до 7 днів поки Пейонір перевірить дані.

Комісія і тарифи ПриватБанка на виведення грошей із Payoneer

Мінімальна сума такого платежу складає 50$. Комісія 2%. Курс для конвертації від MasterCard.

Загалом цей метод вигідніший, ніж знімати готівку через банкомат українських банків із картки Пейонір приблизно на 3%.

Корисні статті:

Як отримати гроші із мікростоків у 2017 році: інструкція

Виведення грошей зі Skrill на Payoneer: інструкція (частина ІІ)

Що робити, якщо Skrill заблокував виведення грошей: інструкція

Якщо ви ще не маєте картки Payoneer, то зареєструйтеся зараз і отримайте бонус $25 після першого зарахування у $100.

Зареєструватися на Payoneer

Успіхів!

Про автора

Нінель

Творець яскравих фотоспогадів, тревелблогер

17 коментарів

  • Дуже дякую за таку детальну інструкцію! Я якраз в розпалі боротьби з грошовими питаннями і от що мене турбує. Я не розумію нащо переказувати на Приватбанк, мені дуже цікаво от, бо певно я щось не знаю і мені таке тоже треба 🙂

    Значить як я думаю, комісія Пайоніра за вхід грошей 1%, потім якщо платити картою в магазині, то комісія 1,8%. Ну не те, щоб комісія просто курс нижчий. Пані, яка Арт-оф-сан писала (можу кинути посилання, але не впевнена), що комісія на зняття в банкоматі 1%. Я знаю, що банкомати бувають їдять ті карти, обідно потім. Але припустимо, що не з’їдять. Може у нас є якісь інші комісії. При схемі з Приватбанком виходить 1% вхід, 2% вихід і ще за зняття кешу я мушу віддати 1,5% здається. Чи там справа в курсі?

    • Пояснюю нащо переводити на картку ПБ.
      Якщо знімати з Пейонір в банкоматі, якщо не “з’їсть”, то витрати можуть бути такі (залежно від того, яка максимальна сума видачі, в Ощаді десь 2000 грн на 1 транзакцію): на 6000 грн – 3 транзакції – (це 3,5 дол комісія Пейонір + комісія банку біля 5 дол )*3 = 25,5 дол і курс Мастеркард на конвертацію. Того альтернативно переводити гроші на ПБ, який уклав угоду про співпрацю он-лайн, витрати 2% Пейонір-Приватбанк, конвертація по курсу Мастеркард. За зняття готівки з картки приватбанк ти нічого не платиш.

      • А шо то за картка, що ти нічого не платиш, якась зарплатна, бо я плачу?

      • Здається платіж зараховується як поповнення особистої картки, а зняття цих коштів безкоштовно. Картка Універсальна. Десь можна в он-лайн банкінгу глянути, бо я не помічала комісію за зняття готівки?

      • Хм, у мене теж універсальна, але комісія точно є, з Пайоніром я не пробувала, але зазвичай є, банкомат канючить кожного разу. Треба розвідати, дякую 🙂

      • Переглянула умови обслуговування на сайті, щось ніде не написано про комісію за зняття. Напиши, що у тебе вийде із цим методом.

      • Я зайшла в Приват і спиталася, комісії нема за зняття з карти для виплат, але шоб на неї завести гроші то платиш 0,5%. Нічо не платиш за те, щоб отримати кошти на Універсальну карту, але з неї зняття 1% чи то 0,7%. Так мені сказав Прівєт, але ну хз, в них різні співробітники бувають, спробую ще когось розпитати а потім побавитися з картами.

      • Тот же Приват, не берет никаких комиссий через банкомат.

      • Так, у нас не брав. Там якщо власні кошти, то нема комісій.

      • Я имею ввиду если снимать с карты Пейонир.

      • Приват не бере комісії, але є комісія 3,5 дол від Пейонір за одну транзакцію

      • 2.5 евро (у меня евро пейонир). если в банкомате 500тые купюры, то я снимал 12000грн. Дополнительных коммисий – нет. Если бы снимал через карту привата, как описано тут, то это бы вышло 240грн, вместо 70грн. Я бы ни зачто не подвязывал карту. Плюс курс постоянно растёт. из за этого тоже не выгодно переводить средства в гривну. Короче не одного плюса.

  • А як ти думаєш наскільки важливий спелінг імені? На Пайонірі в мене так як в заграні, а хз шо написав Приват собі…

    • Я точно не знаю. Діма каже, що цю тему десь в групі в фб beFree піднімали. Скоріше всього має пройти, хоча поки не спробуєш – не взнаєш.

      • Я відправила запит на своє ім’я заграну, поговорила з Приватом, найшла, що вони не співпадають, вони кажуть краще поміняти, але треба прийти. Завтра зганяю. В тебе написано, що треба 7 днів поки Пайонір перегляне заявку, то сподіваюся встигну. Замахало, в трьох місцях імена по різному написані )))

  • Лохотронская статья.
    При обналичивании в банкоматах действует ограничение 40 купюр. В приватовских банкоматах и банкоматах Атмосфера обычно 200 есть, т.е. 8000грн на транзакцию. Также есть банкоматы с 500ками (считайте сами). Комиссия за снятие 2.5Евро и всё. больше никаких комиссий.
    При оплате картой через терминал – вообще никаких комиссий

    А тут вам предлагают подвязку привата и платить конские 2% (о 5%, что идёт речь в статье, я вообще никогда не встречал)