Різне

Про нас

Ми, Ніна і Діма, і, скоріше за все, ви на цій сторінці, бо знаєте нашу пару, або хочете більше подорожувати.

Важко зрозуміти, коли усе почалося, але після одруження ми захотіли змінити життя: поєднувати своє захоплення фотографією, роботу в цій сфері та пригоди. В листопаді починається нова частина нашого життя в Азії. Куплені квиточки в Індію, та ще 4 країни Азії. Донедавна ми слабо уявляли, де саме деякі із цих країн, а тим більше, не збиралися тут жити.

Що стало поштовхом? Мабуть маленькі випадковості. Ми двоє звичайних молодих людей, самостійні мандрівники, які завжди прагли розвиватися, досягати успіху, цінувати стабільність у житті, сім’ю, друзів. Із дитинства любили подорожувати та старались використовувати всі можливості. Все це й досі нам дуже важливе.

Одного дня ми задумали реалізувати нашу мрію бути вільними, незалежними, подорожувати світом. Ця думка нас дуже надихнула, все стало складатися: з’явилися цікаві та досвідчені люди, акційні пропозиції авіакомпаній. Ми не боїмося мріяти та будемо раді надихати вас подорожувати на сторінках http://lifeistrip.com.ua. Із задоволенням ділитимемося спостереженнями, практичною інформацією для мандрівників, порадами фотографам і мрійникам.

Місія: надихнути хоча б одну людину мандрувати, полегшити підготовку до подорожі, навчити заробляти дистанційно фотографією, передати своє захоплення новими місцями вам, друзі!

Ніна – творець яскравих фотоспогадів
Я колекціонувала відмітки на карті десь із шкільних років завдяки різним молодіжним програмам, своїм інтересам і підтримці рідних. Часто вдавалося витрачати мінімум коштів. Зараз у моїй колекції 18 країн і близько 250 міст. Кожна людина і пригода додає в життя новий відтінок. Коли покидаю зону комфорту, то розумію, що можливості набагато більші, а світ просто неймовірно різний.
у Карпатах
Діма – люблю комфорт за межею комфорту
Chornogirsky-5_2
Подорож для мене розпочинається з моменту, коли починаєш планувати її деталі. Десь в далечині від шумного міста, де людина не спотворила ландшафт знаходжу спокій та радість. Вже кілька років втеча в такі місця стала для мене необхідністю. Це завжди хотілось з кимось розділити – тепер є! Свобода та краса простих речей занадто прекрасні, щоб від них відмовлятися.